Izvor: Nezavisne Novine, 20.Jul.2020, 14:48

Čović prenio ovlaštenja na Bradaru

SARAJEVO - Šef Kluba delegata hrvatskog naroda u Domu naroda Parlamentarne skupštine BiH Lidija Bradara rekla je Srni da je zamjenik predsjedavajućeg Doma naroda Dragan Čović prenio ovlaštenja na nju, te da je u ovaj dom proslijeđen Prijedlog zakona o budžetu institucija i međunarodnih ...

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Podržane izmjene i dopune Zakona o sudskim taksama

Izvor: Nezavisne Novine, 20.Jul.2020

SARAJEVO - Ustavnopravna komisija Doma naroda Parlamentarne skupštine BiH utvrdila je danas da je Prijedlog zakona o izmjenama i dopuni Zakona o sudskim taksama u postupku pred Sudom BiH usaglašen sa Ustavom i pravnom sistemom BiH, te podržala principe predloženog zakona, saopšteno je iz ..

Nastavak na Nezavisne Novine...

Majkić: Očekujem da bude usvojen budžet institucija BiH za 2020.

Izvor: Nezavisne Novine, 20.Jul.2020

SARAJEVO - Delegat u Domu naroda Parlamentarne skupštine BiH Dušanka Majkić (SNSD) je danas u Sarajevu izjavila novinarima da ona ima dnevni red sjednice tog doma na kojem se ne nalazi prijedlog budžeta institucija BiH za 2020. godinu, ali da to ne znači da on ne može biti predložen kao tačka...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Završena prva sjednica Doma naroda, počinje hitna o budžetu

Izvor: Nezavisne Novine, 21.Jul.2020, 12:07

SARAJEVO - Dom naroda Parlamentrane skupštine BiH uputio je na usaglašavanje izvještaj o finansijskoj reviziji institucija BiH za 2018. godinu, prema kojem su četiri institucije imale izvršenje budžeta 347 miliona, što je više od jedne trećine budžeta BiH.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.