Izvor: Blic, 29.Dec.2003, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čović optimista

Čović optimista

Predsednik Demokratske alternative Nebojša Čović izjavio je danas da očekuje dobar rezultat na vanrednim parlamentarnim izborima i da je optimista.

- Ovo su izuzetno važni izbori i zapravo su prvi pravi višestranački parlamentarni izbori, jer su prethodni bili praktično plebiscit protiv bivšeg režima. Građani na izborima ne biraju lidere, već opcije koje će znati da izvedu zemlju iz krize i nastave put reformi - rekao je Čović nakon glasanja >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << u mesnoj zajednici 'Blagoje Parović' u beogradskoj opštini Čukarica.

Čović je dodao da će ovi izbori biti 'merenje između demokratske i nedemokratske opcije', ali je izrazio očekivanje da će se, bez obzira na rezultat izbora, svi ponašati odgovorno i ozbiljno i da će biti postignut konsenzus o svim najvažnijim pitanjima. Čović je na glasanje došao sa suprugom i kćerkom.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.