Izvor: B92, 27.Dec.2006, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čović: Svi znali gde je Mladić

Leskovac -- Nebojša Čović kaže da su svi u Vladi Srbije 2001. i 2002. znali gde je Ratko Mladić.

Predsednik Socijaldemokratske partije Nebojša Čović izjavio je sinoć u Leskovcu da su 2001. i 2002. svi u Vladi Srbije znali gde je Mladić. "On je u to vreme šetao Beogradom i igrao fudbal u Košutnjaku, gde sam ga lično video. To su znali i ostali članovi Vlade i nemoj sada da se pravimo blesavi", rekao je Čović gostujući u predizbornoj emisiji na TV Leskovac.

>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />Bivši šef Koordinacionog tela ocenio je da bi davanje nezavisnosti Kosovu bio presedan, ali da bi, ako se to desi, taj presedan morao da važi za ceo region. "Onda Republika Srpska ima veće pravo da postane nezavisna", rekao je Čović.

On je rekao da SDP-PUPS, ako uđe u Parlament, sigurno neće praviti koaliciju s Liberalno-demokratskom partijom i Srpskom radikalnom strankom.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.