Izvor: Beta, 08.Apr.2010, 19:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čovek teže povredjen u Zoološkom vrtu

BEOGRAD, 8. aprila 2010. (Beta) - Jedan čovek je teže povredjen u četvrtak oko 14 sati u beogradskom Zoološkom vrtu kada je pokušao da spasi dete koje je ušlo u prostor za slonove.

Kako je javila Radio-televizija Srbije, povredjen je deda koji je iz prostora za slonove pokušavao da izvadi unuka. Dete je uspelo da izadje iz tog prostora bez povreda, uz pomoć zaposlenog u Zoološkom vrtu.

u Kliničkom centru Srbije agenciji Beta je rečeno da je povredjeni operisan i da je njegovo stanje stabilno. Čovek je operisan zbog povreda stomaka i grudnog koša, odnosno preloma nekoliko rebara.

RTS je emitovao i izjavu jednog radnika Zoološkog vrta koji je kazao da se ne zna da li je čoveka povredio slon ili je povrede zadobio dok je pokušavao da izvadi dete.

Nastavak na Beta...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.