Čovek ranjen u pucnjavi u beogradskom naselju Braće Jerković

Izvor: Blic, 11.Apr.2013, 20:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čovek ranjen u pucnjavi u beogradskom naselju Braće Jerković

U pucnjavi u tržnom centru u ulici Braće Jerković jedan muškarac je ranjen u nogu. On je kolima Hitne pomoći prebačen na Urgentni centar.

Do pucnjave je došlo u kladionici "Fer", a njoj je prethodila svađa i tuča radnika i gostiju.

Ispaljena su dva metka, od kojih je jedan ranio muškarca, čiji identitet za sada nije poznat. On je kolima Hitne pomoći prebačn u Urgentni centar.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pucnjava u kladionici u Jerkoviću

Izvor: Mondo, 11.Apr.2013

U pucnjavi koja se danas dogodila u kladionici "Fer" na Voždovcu povređena je jedna osoba rečeno je agenciji Beta u beogradskoj službi Hitne pomoći i policiji...Kako su naveli u Ministarstvu unutrašnjih poslova, pucnjava, kojoj je prethodila tuča, dogodila se nešto posle 18 časova u kladionici...

Nastavak na Mondo...

U pucnjavi jedan muškarac ranjen u zadnjicu, a drugi u nogu

Izvor: Press, 11.Apr.2013

Prema rečima očevidaca u kladionici "Fer" koja se nalazi u Ulici Brace Jerkovic broj 117 za jednim od stolova je sedeo radnik obezbeđenja te kladionice Lj. D. (62), a sa njim u društvu su bile još dve osobe.. - U jednom trenutku u kladionicu su upala tri mladića koji su bili naoružani motkama....

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.