Čovek naoružan ručnim bacačem upao u Hitnu pomoć

Izvor: Politika, 09.Apr.2014, 10:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čovek naoružan ručnim bacačem upao u Hitnu pomoć

BEOGRAD – Interventna jedinica MUP-a Srbije uhapsila je jednog muškarca (54) koji je upao u beogradsku Hitnu pomoć naoružan ručnim bacačem raketa „Zolja” i pretio zaposlenima, rečeno je agenciji Beta.

Prema rečima portparolke Hitne pomoći Nade Macure, čovek je u ambulantu upao jutros između sedam i 7.30, nepovezano pričao i, po svemu sudeći, tražio da ga pregleda upravo ona.

„Mi nismo znali da je 'zolja' već iskorišćena a na sreću u ambulanti nije bilo >> Pročitaj celu vest na sajtu Politika << pacijenata... Čovek je, navodno, tražio da ga ja pregledam. Govorio je nekontrolisano. Jedan tehničar mu je uzeo 'zolju', malo smo popričali sa njim, a onda je došla i policija”, rekla je Macura.

Ona je pohvalila reakciju policije koja je došla u rekordnom roku do Hitne pomoći i uhapsila tog čoveka. (Beta)

objavljeno: 09.04.2014.

Nastavak na Politika...






Povezane vesti

"Zoljom" upao u Hitnu pomoć

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 09.Apr.2014

Interventna jedinica MUP-a Srbije uhapsila je jednog muškarca (54) koji je jutros upao u beogradsku Hitnu pomoć naoružan ručnim bacačem raketa "Zolja" i pretio zaposlenima, rečeno je agenciji Beta.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.