Counter-Strike 2 je zvanično lansiran i besplatan, nema više CS:GO

Izvor: Piplmetar.rs, 30.Sep.2023, 10:30

Counter-Strike 2 je zvanično lansiran i besplatan, nema više CS:GO

Legendarna Valve pucačina Counter Strike: Global Offensive poznata i kao CS:GO posle više od decenije dobija dugo očekivanu nadogradnju u vidu Counter-Strike 2 verzije koja je zvanično lansirana ove nedelje. Na Steam platformi nova verzija zamenjuje staru, potpuno je besplatna, a dobila je ažuriranja kao što su dimne granate, redizajnirane mape i poboljšane mrežne karakteristike.
Counter-Strike 2 donosi unapređenu grafiku kao i tehničke promene u nišanu i pucanju, a prelazi i na >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << noviji Valve Source 2 engine. On joj poboljšava, neki bi rekli preko potreban izgled likova, prerađuje zvuk, korisnički interfejs i donosi nadograđene Community Workshop alate.
Kao što je pomenuto, novu verziju veličine 27 GB možete besplatno preuzeti sa Steam platforme, a sve sa stare igre ćete moći da prenesete. Tako će se kompletan inventar koji ste sakupljali tokom godina ubrzo naći u novoj Counter Strike 2 verziji, koja inače ima i nadograđene modele visoke rezolucije.

Steam Steam Steam
U konkurentskim mapama dostupne su sledeće: Mirage, Overpass, Vertigo, Ancient, Inferno, Nuke, Anubis, Dust 2 i Office. Italija je takođe dostupna, ali nije deo konkurentskog skupa za pronalaženje protivnika i saigrača za 5 na 5.

Valve je u martu posle nekoliko godina glasina najavio igru i otvorio ograničeni beta test. Nekoliko meseci kasnije – zvanično smo je i dobili.
Opširnije
Izvor: Benchmark.rs

Nastavak na Piplmetar.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.