Čotrić: Kralj Aleksandar Karađordjević je stvorio Jugoslaviju, a ne Josip Broz Tito

Izvor: Danas, 04.Maj.2020, 13:56

Čotrić: Kralj Aleksandar Karađordjević je stvorio Jugoslaviju, a ne Josip Broz Tito

Poslanik i zamenik predsednika Srpskog pokreta obnove (SPO) Aleksandar Čotrić izjavio je danas da je Jugoslaviju stvorio kralj Aleksandar Karađorđević, reagujući tako na "netačne tvrdnje" da je to učinio "njen doživotni komunistički predsednik", koje se iznose povodom četrdeset godina od smrti Josipa Broza Tita.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

"Jugoslaviju je stvorio kralj Aleksandar, a ne Tito"

Izvor: B92, 04.Maj.2020

Poslanik i zamenik predsednika Srpskog pokreta obnove (SPO) Aleksandar Čotrić izjavio je danas da je Jugoslaviju stvorio kralj Aleksandar Karađorđević...On je tako reagovao na, kako je rekao, "netačne tvrdnje" da je to učinio "njen doživotni komunistički predsednik", koje se iznose povodom četrdeset...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.