Corax predstavio kalendar za 2019. pod nazivom „Zlatno doba“

Izvor: Danas, 18.Dec.2018, 19:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Corax predstavio kalendar za 2019. pod nazivom „Zlatno doba“

Hrabri karikaturista, čiji su radovi moralni šamari onima na vlasti, onima koji imaju moć i vode građane Srbije u nasilje, obmane i autoritarnost, umesto u “zlatno doba” koje najavljuju, kako su ga poštovaoci opisali, Predrag Koraksić Corax predstavio je novi kalendar za 2019. godinu, baš pod nazivom “Zlatno doba”. Članak Corax predstavio kalendar za 2019. pod nazivom „Zlatno doba“ se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Novi Koraksov kalendar od danas u prodaji (VIDEO)

Izvor: Danas, 19.Dec.2018, 08:54

Kalendar za 2019. godinu sa karikaturama Predraga Koraksića Koraksa pod nazivom "Zlatno doba" od danas se može kupiti na prodajnim mestima štampe, kao i u redakciji Danasa, u Ulici Alekse Nenadovića 19-23 u Beogradu. Članak Novi Koraksov kalendar od danas u prodaji (VIDEO) se pojavljuje prvo na...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.