Један од најеминентнијих хорова у Србији ”Collegium Musicum” – 13. јануара у КС ”Руменка”

Izvor: GradskeInfo.rs, 04.Jan.2024, 14:08

Један од најеминентнијих хорова у Србији ”Collegium Musicum” – 13. јануара у КС ”Руменка”

Започните 2023. годину у незаборавном ритму и хармонији уз један од најеминентнијих хорова у Србији – Collegium Musicum! Са преко три хиљаде успешних концерата широм света, овај ансамбл се спрема да одушеви новосадску публику на спектакуларном Дочеку 7532. Фото: Промо У суботу, 13. јануара, >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << са почетком у 20 сати, Културна станица у Руменки постаће епицентар музичког чуда предвођеног неоспорним талентом диригенткиње Драге Јовановић.
Collegium Musicum ће пружити изузетно искуство које се памти, са сваким тоном који ће одзвањати у простору и дирати дубоко у душу.
Основан 1971. године, овај академски хор чини група талентованих студенткиња са Факултета музичке уметности у Београду. Њихов импресиван репертоар и изузетна интерпретација музике обележили су их као вишеструко награђиван ансамбл. Са освајањем награда на домаћој сцени, до првих места на престижним фестивалима широм света, Collegium Musicum је постао синоним за изузетност у хорском стваралаштву.

Како до улазница? Улазнице за овај јединствени догађај можете набавити на продајним местима Гигс Тиx-а, као и онлајн на сајту гигстиx.цом. Будите брзи јер су улазнице ограничене, и не пропустите прилику да уживате у незаборавном концертном доживљају.
Доживите вече у којем се традиција и модерност сједињују кроз хармонију Collegium Musicum-а. Са сваким тактом, осетићете моћ музике која прелази границе времена и простора.
Etno spektakl u KS ”Barka” 13. januara – nastupaju Neda Nikolić sa svojim triom i Danijela Veselinović

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Један од најеминентнијих хорова у Србији ”Collegium Musicum” – 13. јануара у КС ”Руменка” се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.