Članovi Privremenog veća se odrekli plata

Izvor: Press, 22.Nov.2013, 18:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Članovi Privremenog veća se odrekli plata

Kako se navodi u saopštenju gradske uprave, Privremeni organ jednoglasno je doneo odluke o izmenama odluka osnivačkih akata više javnih preduzeća kako bi se one uskladile sa izmenama zakona.
Takođe je doneto Rešenje o rebalansu programa poslovanja za 2013. godinu JKP "Beograd put", kao i Rešenje o davanju saglasnosti Sekretarijatu za saobraćaj na zaključenje Ugovora o održavanju opštinskih ulica i puteva u 17 beogradskih opština u zimskom periodu.
Privremeni organ je usvojio >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << i Rešenje o utvrđivanju prava na platu, naknade i druga prava predsednika, članova i sekretara Privremenog organa. Predsednik Privremenog organa Siniša Mali, članovi Nikola Nikodijević, Andrija Mladenović i Nebojša Čović, kao i sekretar Goran Vesić obavestili su Privremeni organ da se odriču prava na plate i novčane nadoknade na koje imaju prava po ovom rešenju.
Danas je određeno i ovlašćeno lice za postupanje po zahtevu za slobodan pristup informacijama od javnog značaja kao i 40 drugih zaključaka, rešenja i odluka u skraćenom postupku.
Privremeni organ je primio k znanju informaciju o pripremama Uprave grada Beograda za održavanje vanrednih gradskih izbora, navodi se u saopštenju.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Predsednik i članovi Privremenog veća u Beogradu se odrekli plata

Izvor: Blic, 22.Nov.2013

Predsednik Privremenog veća Siniša Mali, članovi Nikola Nikodijević, Andrija Mladenović i Nebojša Čović, kao i sekretar Goran Vesić odrekli su se plata i novčanih naknada za rad u tom telu, saopšteno je večeras iz Gradske uprave...Oni su tu odluku saopštili na današnjoj prvoj, redovnoj...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.