Član DS iz Kikinde blokirao račun stranke jer mu duguje 850.000 evra

Izvor: Press, 07.Feb.2014, 00:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Član DS iz Kikinde blokirao račun stranke jer mu duguje 850.000 evra

Račun je blokiran zbog potraživanja člana DS, inače preduzetnika iz Kikinde Zorana Mileševića. On je u aprilu prošle godine stranci dao 850.000 evra kako bi izašli iz blokade koja je nastupila zbog neredovnog vraćanja kredita od 350 miliona dinara Razvojnoj banci Vojvodine.
Kako se saznaje, DS i ovog puta nije redovno servisirala obaveze po kreditu zbog čega je stečajni upravnik Razvojne banke Vojvodine 27. januara realizovao depozit Mileševića za naplatu dospelih obaveza. >> Pročitaj celu vest na sajtu Press <<
Izvor navodi da je Milešević poslednjih dana pokušavao da stupi u kontakt sa visokim funkcionerima i rukovodstvom stranke, ali mu to nije pošlo za rukom jer mu niko nije odgovarao na pozive zbog čega je odlučio da pusti menice.
Račun je blokiran juče ujutro oko 7.30, a o čemu se vodi i evidencija na zvaničnoj prezentaciji Narodne banke Srbije.
Ovaj Kikinđanin poseduje lokalnu televiziju i radio, a vlasnik je firme DP „Milešević“ d.o.o., koja se bavi rentiranjem građevinske opreme i mehanizacije. Tokom 2008. i 2009. godine kontrolisao je većinski paket akcija hotela „Narvik“, a prodao ih je 2010. Milešević je član Glavnog odbora DS i bio je 89. na poslaničkoj listi za parlamentarne izbore 2012. godine.

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Stranke između dva izborna kredita

Izvor: Politika, 07.Feb.2014

DS-u opet blokiran račun. – Većina partija tvrdi da je u poslednjoj godini izmirila dug koji je napravila tokom predizborne kampanje 2012. ..Srpska napredna stranka saopštila je ove nedelje da je uredno vratila sve kredite i novac koji je za prethodnu kampanju pozajmila..Račun Demokratske stranke...

Nastavak na Politika...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.