Čitaoci “24 sata”: Oduzmite licence nepoštenim taksistima

Izvor: Blic, 22.Sep.2011, 14:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čitaoci “24 sata”: Oduzmite licence nepoštenim taksistima

Dve trećine čitalaca (68 posto) koji su učestvovali u anketi na sajtu www.24 sata.rs slažu se sa tim da taksistima koji potkradaju mušterije treba oduzeti licencu. Da ih prvo treba novčano kazniti mišljenja je 23 posto anketiranih, dok se 7 posto učesnika u anketi izjasnilo da im treba oduzeti automobil na određeno vreme, a dva posto je mišljenja da im ne treba oduzeti licencu.

Odbornici Skupštine grada Beograda usvojili su juče novu odluku o taksi prevozu u glavnom >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << gradu, a jedna od novina je da će Grad, po prvi put, moći nesavesnim taksistima da oduzime licencu ako potkradaju mušterije, naravno, ukoliko oštećeni građani to na sudu dokažu.

Rezultate ankete i mišljenja čitalaca možete pročitati ovde.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.