Čitaju i ćerka i sin

Izvor: Vesti-online.com, 17.Dec.2018, 19:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čitaju i ćerka i sin

Kupci su stalni, verni "Vestima", sa svakim od njih imamo priču, a Srbi su izvanredan narod.

- "Vesti" sam pratio i ranije, ali prethodnih osam godina sam svakodnevno sa ovim novinama. To se poklapa sa mojim "ulaskom" u folklor i u KUD Jugos i od tada redovno pratim sve što se piše o nastupima i gostovanjima naših kulturno-umetničkih društava u dijaspori, pogotovo u Nemačkoj. U poslednje vreme redovno pratim internet izdanje, tako da mi je postala navika da uveče otvorim >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << "Vesti digital" za sledeći dan. Neretko novine pregledaju moji ćerka i sin, ćerku zanimaju informacije o folkloru, a sa sinom često razgovaram o nekim temama o kojima "Vesti" pišu. Njega zanimaju informacije o sportu i feljtoni.

Od sadržaja najviše me zanimaju feljtoni, kao što je to ovaj poslednji o stradanju Srba u Hrvatskoj ili informacije o stanju na Kosovu. Celokupan sadržaj "Vesti" je takav da mislim da im ništa ne treba ni dodati ni oduzeti jer imaju sve važne informacije. Čitajući redovno "Vesti" smatram da sam dobro obavešten o stvarnom stanju u srpskoj dijaspori, ali i u Srbiji i Republici Srpskoj. Zbog toga svaki primerak pregledam od prve do poslednje strane i smatram da su "Vesti" za sve generacije naših ljudi u dijaspori.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.