Čitajte nas onlajn: Novi magazin u elektronskom izdanju

Izvor: NoviMagazin.rs, 26.Mar.2020, 11:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čitajte nas onlajn: Novi magazin u elektronskom izdanju

Kako smo najavili u prethodnom broju, od sledeće nedelje, pa sasvim sigurno dok traje vanredno stanje, Novi magazin se neće raznositi po prodajnim mestima.

Iako smo svesni da je to mali doprinos sprečavanju širenja opakog virusa covid-19, koji je iznenadio i zatekao nespremnu čitavu planetu – želimo da na ovaj način, u okviru svojih mogućnosti, doprinesemo smanjenju svih vrsta kretanja i ličnih kontakata među ljudima.

Mi ćemo i dalje praviti novine onakve >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << kakve su čitaoci navikli da vide i na našem portalu svako će moći da dobije kompletne prelomljene novine u istom obliku kakve bi bile štampane – samo onlajn.

Ceo broj novog broja broja nedeljnika Novi magazin možete pročitati OVDE

Pretplatnicima ćemo elektronski @Novi magazin slati mejlom.

Redakcija Novog magazina

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.