Čitajte na Vesti Digital - Potraga za nestalima

Izvor: Vesti-online.com, 31.Avg.2018, 16:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čitajte na Vesti Digital - Potraga za nestalima

Ubico, biće ti oprošteno! Samo mi kaži - gde si mi sina zakopao? Da li si mu lapski kamen na grudi stavio ili sitnički pesak po njemu prosuo?

Ovo je vapaj majke Ivana Majstorovića, 17-godišnjaka, koji je 19. avgusta 1999. iz Kosova Polja, sa komšijom Draganom Stevanovićem, radnikom Elektroprivrede, krenuo ka Leskovcu. Od tada mu se gubi svaki trag.

Majka Dragana je tugu, bol, nesreću, pretvorila u ove i mnoge druge stihove u kojima svoju tragediju i bespomoćnost >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << prepoznaju, ali i lek za dušu nalaze i mnogi drugi roditelji i deca koji tragaju za svojim najmilijima.

Prema podacima Međunarodnog Komiteta Crvenog krsta na području bivše Jugoslavije još nije poznata sudbina 10.281 osobe, nestale tokom sukoba devedesetih: u Hrvatskoj - 2.027, na Kosovu i Metohiji - 1.648 i u Bosni i Hercegovini - 6.606 osobe. Od ukupnog broja nestalih, više od 3.600 je srpske nacionalnosti.

Porodice nestalih duboko su nezadovoljne zastojem u traženju i identifikovanju njihovih najmilijih.

Ovo je tema našeg vikend broja koji će se sutra pojaviti na prodajnim mestima širom Evrope

Vi ceo tekst možete da pročitate već večeras - na Vesti Digital.

Samo preuzmite aplikaciju za vaš besplatan primerak Vesti Digital!

za apple

za android

Vesti Digital - uvek i svuda sa Vama!

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.