Čitajte na VESTI-DIGITAL: Srbi će žaliti za Tuđmanom

Izvor: Vesti-online.com, 16.Okt.2017, 15:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čitajte na VESTI-DIGITAL: Srbi će žaliti za Tuđmanom

Dragoljub Čupković, jedan od osnivača vodeće srpske stranke u Hrvatskoj, Samostalne demokratske srpske stranke (SDSS), kao i brojnih kulturnih organizacija, odlučio je da zvaničnicima Srbije: od predsednika države do ministra spoljnih poslova, na sopstvenom primeru pokaže sa kojim se sve životnim problemima Srbi svakodnevno susreću u Hrvatskoj.

Parafrazirajući ocene srpskih i hrvatskih zvaničnika da su odnosi dve zemlje sve bolji, u krajnje ironičnom tonu, Čupković >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << se obratio vrhu srpske države konstatujući da Srbima u Hrvatskoj više ništa ne nedostaje, sem "novog Arsenija Čarnojevića", a zatim i da kako vreme sve više prolazi, "Franjo Tuđman će za Srbe postati pozitivac".

Naime, Čupković već 22 godine vodi borbu protiv vetrenjača s hrvatskom državom kako bi mu bila obnovljena porodična kuća u Kninu koja je zapaljena i opljačkana 20 dana pošto su hrvatske oružane snage avgusta 1995. okačile šahovnicu na tvrđavu ovog grada.

Mada se Hrvatska hvali da čini sve kako bi podstakla povratak prognanih Krajišnika, uključujući i obnovu porušenih domova, slučaj Čupkovića ih debelo demantuje.

Više o njegovoj borbi sa hrvatskim vlastima možete čitati na VESTI DIGITAL, aplikaciji zahvaljujući kojoj su vaše novine na klik od vas.

Zavisno od toga da li korisitite android ili apple platformu aplikaciju možete skinuti sa:

za Apple uređaje: https://appsto.re/de/XSioib.i

za android uređaje: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.publiss.client.p999R6wI!

Tvoje novine na ekranu!

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.