Čitajte na VESTI DIGITAL: Sava preti da proguta projekat veka?

Izvor: Vesti-online.com, 06.Sep.2017, 16:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čitajte na VESTI DIGITAL: Sava preti da proguta "projekat veka"?

Pošto se na Savskoj promenadi odronio deo obaloutvrde pojavila se ogromna rupa, a gotovo istovremeno mediji su počeli da nagađaju da bi rupa mogla da "proguta" projekat koji je nazvan "projektom veka". Goran Rodić, potpredsednik Građevinske komore Srbije, kaže da podzemne vode jesu dodatni trošak, ali da budući stanari neće doći u kontakt sa vodom.

Gradonačelnik Beograda, ali i preduzeće Beograd na vodi, ne demantuju rupu na Savi, ali demantuju sve koji tvrde da je projekat >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << dospeo u ćorsokak. U medijima je prvo odjeknulo da su radovi u Beogradu na vodi stali, a potom se otišlo korak dalje - tvrdnjom da Beograd na vodi, zbog podzemnih voda, tone!

- Ma ne, ma projekat uopšte nije ugrožen, ne želim čak ni da komentarišem navode da ima i podzemnih voda i svega ostalog. Podzemnih voda naravno ima, ali se sve to rešava izgradnjom koja je u toku. Radovi ni na koji način nisu stali - rekao je Siniša Mali.

Radovi na gradilištu zaista nisu stali, ali tik uz njega počeli su novi - neplanirani jer se pre nekoliko dana urušio deo obaloutvrde koji se sada sanira.

Više o ovoj temi možete pročitati u štampanom izdanju "Vesti" i na VESTI DIGITAL.

Zavisno od toga da li korisitite android ili apple platformu aplikaciju možete skinuti sa:

za Apple uređaje: https://appsto.re/de/XSioib.i

za android uređaje: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.publiss.client.p999R6wI!

Tvoje novine na ekranu!

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.