Čitajte na VESTI DIGITAL: Deca žrtve praznoverja

Izvor: Vesti-online.com, 29.Nov.2017, 16:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čitajte na VESTI DIGITAL: Deca žrtve praznoverja

Tek rođena beba iz porodilišta u Požarevcu, jedva je spašena tek pošto je Centar za socijalni rad iz ovog grada privremeno oduzeo roditeljima starateljstvo, pošto kao pripadnici verske organizacije Jehovini svedoci, nisu želeli da pristanu da dete dobije transfuziju krvi zbog hitne operacije kojoj je moralo da bude podvrgnuto.

Ova vest nije iznenadila poznavaoce rada verskih organizacija i sekti u Srbiji, a nažalost ovakvi slučajevi nisu retki i ponekad zbog odbijanja roditelja, >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << kao u ovom slučaju ili samih članova sekti da prime krv ili budu podvrgnuti operaciji, dolazi do fatalnog ishoda.

Da bi lekari ipak spasili tek rođenu bebu, koja je u tom trenutku bila stara samo četiri dana, Centar za socijalni rad iz Požarevca morao je privremeno da oduzme roditeljima starateljstvo, pripadnicima Jehovinih svedoka.

Kakav je epilog imala ova tragična priča, možete pročitati u "Vestima" koje će se pojaviti na prodajnim mestima širom Evrope, Australije i Kanade.

Međutim, najtiražniji dnevni list dijaspore biće Vam na raspolaganju već večeras uz pomoć aplikacije Vesti Digital.

za apple: https://appsto.re/de/XSioib.i

za android: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.publiss.client.p999R6wI!

Vesti Digital - Vaše novine na ekranu!

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.