Čitajte Blic 3 u 1 i osvojite vredne poklone

Izvor: Blic, 25.Jul.2015, 13:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čitajte "Blic 3 u 1" i osvojite vredne poklone

Kao i svake nedelje “Blic” je navikao da obraduje čitaoce ne samo dobrim i zanimljivim tekstovima već i vrednim poklonima.

Pored standardnog izdanja “Blica” nedeljom uz vaše omiljene dnevne novine poklanjamo i dva dodatna izdanja - “Blic Magazin” i “Blic Kujna”, ali i vredne poklone.

U ovom broju “Blic magazina” donosimo vam ljubavnu priču šarmantnog TV kuvara Nenada Veljkovića i njegove supruge, veliko istraživanje o tome zašto ljudi u Srbiji >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << ostaju u lošem braku, zdravstvenu priču - šta vam poručuje obim struka ali i kako da pametno izaberete naočare za sunce, kao i na desetine drugih zanimljivih tekstova.

U “Blic kujni” pronađite idealne recepte za ove vrele dane, saznajte šta kuva Aleksandra Radović a donosimo i priču o nacionalnoj kuhinji Kanade, kako da iskoristite najbolje od lubenica i dinja, ideje za nova jela i savete za održavanje kuće.

Takođe, spremili smo i vredne poklone, pa uz "Blic 3 u 1" možete da dobijete sve što vam je potrebno da se opremite za plažu. Pronađite sutra na kioscima svoj primerak!

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.