Čistoća: Pripremite kabasti otpad za vikend

Izvor: Blic, 27.Feb.2014, 17:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čistoća: Pripremite kabasti otpad za vikend

Radnici „"Gradska čistoća"” će 1. i 2. marta besplatno odnositi kabasti otpad sa ulica.

Sugrađani mogu da ostave nepotrebne kabaste stvari pored kontejnera, odakle će ih radnici "Čistoće"” ukloniti. Ovo javno preduzeće podseća da tu akciju ” tradicionalno organizuje svakog prvog vikenda u mesecu.

Preduzeća tu uslugu plaćaju po kubnom metru odnetog otpada i broju utroššenih sati, ali po povoljnim cenama, dok je za sugrađane odnoššenje kabastog otpada >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << besplatno.

„Čistoća” apeluje na sugrađane da tu akciju iskoriste da se kabasti otpad ne bi gomilao pored kontejnera ostalim danima u mesecu kada se ta usluga naplaćuje.

Prioritet u odnoššenju nepotrebnih kabastih stvari iz domaćinstava tokom akcije imaju sugrađani sa većim količinama otpada, o čemu mogu obavestiti služžbe "Čistoće" telefonom na 011/ 2768-770, nakon čega ekipe tog preduzeća odmah izlaze na teren i uklanjaju otpad.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.