Čistka u MUP RS: Ministar Lukač smenio gotovo sve načelnike uprava

Izvor: Beta, 25.Jan.2019, 19:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čistka u MUP RS: Ministar Lukač smenio gotovo sve načelnike uprava

Ministar unutrašnjih poslova Republike Srpske Dragan Lukač smenio je danas načelnike skoro svih Uprava MUP RS, kao i nekoliko načenika Policijskih uprava, rekao je potvrdio je Beti izvor iz MUP RS.Lukač je, izmedju ostalih, smenio načelnika Uprave za organizovani kriminal Darka Ilića, načelnika Uprave kriminalističke policije Sinišu Kostreševića, načelnika Uprave za borbu protiv terorizma Nedeljka Luburu, kao i načelnika Uprave policije RS Dragana Jevdjenića, naveo je ovaj izvor.On je dodao da su smenjeni i načelnik PU Banjaluka Željko Spasojević, načelnik PU Doboj Dmitar Vračar i načelnik PU Trebinje Žarko Laketa.Izvor Bete nije mogao da navede koji su razlozi zbog kojih je ministar unutrašnjih poslova RS smenio gotovo sve kadrove u vrhu RS.

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Smenjeno više načelnika uprava u MUP-u Republike Srpske

Izvor: Radio 021, 25.Jan.2019

Ministar unutrašnjih poslova Republike Srpske Dragan Lukač smenio je više načelnika uprava u entitetskoj policiji, potvrđeno je za N1...Među smenjenim je i Darko Ilić, načelnik Uprave za organizovani kriminal, kao i načelnik Uprave kriminalističke policije Siniša Kostrešević...Promene su...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.