Cisterne s vodom za piće na tri lokacije

Izvor: Blic, 18.Jul.2011, 12:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Cisterne s vodom za piće na tri lokacije

Cisterne s vodom za piće biće postavljene danas i sutra na Trgu Republike, Zelenom vencu i Slaviji.

Beograđani će vodu sa cisterni moći da koriste od 12 do 18 časova, saopštavaju iz „Vodovoda i kanalizacije”.

Pitka voda na veoma prometnim mestima u prestonici namenjena je svim građanima za piće, osvežavanje i rashlađivanje. Iz ovog javnog komunalnog preduzeća nadaju se da su proteklih dana pomogli Beograđanima da prebrode ovako teške vremenske >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << uslove.

„Beogradski vodovod i kanalizacija” će nastaviti sa ovom akcijom tokom celog leta, a cisterne će biti postavljane na javnim mestima u danima sa tropskim temperaturama.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Cisterne s pijaćom vodom u centru grada

Izvor: S media, 18.Jul.2011

Cisterne sa pijaćom vodom biće postavljene i danas i sutra u centru grada. Iz "Beogradskog vodovoda" apeluju na građane da racionalno troše vodu za piće. ..Izuzetno visoke temperature uzrokovale su da Javno komunalno preduzeće "Beogradski vodovod i kanalizacija" i danas postavi cisterne sa pijaćam...

Nastavak na S media...

Cisterne s vodom za piće u centru Beograda

Izvor: Glas javnosti, 19.Jul.2011, 08:49

BEOGRAD - Izuzetno visoke temperature uzrokovale su da Javno komunalno preduzeće "Beogradski vodovod i kanalizacija" i postavi cisterne sa pijaćam vodom na Trgu Republke, Zelenom vencu i Trgu Slavija...Cisterne će biti postavljene dva dana, na istim lokacijama, a Beograđani će vodu, namenjenu za...

Nastavak na Glas javnosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.