Cisterna u selu Rujnik, bez grejanja u Kneginje Ljubice

Izvor: Megafon.co, 15.Nov.2019, 14:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Cisterna u selu Rujnik, bez grejanja u Kneginje Ljubice

JKP Naissus Radovi na vodovodnoj mreži i prekidi u vodosnabdevanju.
– Selo Rujnik. Po nalogu štaba za vanredne situacije auto-cisterna za snabdevanje žitelja sela Rujnik pijaćom vodom biće stacionirana kod zadružnog doma u vremenu od 11 do 15 sati.
– U ponedeljak 18. novembra na delu magistralnog cevovoda od izvorišta Krupac do Vinika otežano vodosnabdevanje. Neodložni radovi na magistralnom cevovodu u ulici Radmile Savićević, u naselju Gornja Vrežina (ispod propusta, >> Pročitaj celu vest na sajtu Megafon.co << paralelno sa auto-putem), uslovljavaju otežano vodosnabdevanje za korisnike od izvorišta Krupac do Vinika, u ponedeljak 18. novembra 2019. god. Zbog radova, u istom vremenu biće zatvoren atarski put koji se nastavlja od ulice Radmile Savićević do muljnog ispusta i paralelno sa auto-putem. Smanjeni pritisak vode, uz moguć prekid na nekim lokacijama, biće izražen od izvorišta Krupac (sela Dolac, Ostrovica), sve do  viših delova naselja Vinik i Borske ulice, dok u drugim delovima grada (naselja Donja Vrežina, Gornji Matejevac) neće bitno uticati na vodosnabdevanje.
– Naselje Nikola Tesla, ulica Malčanska br. 36. Kvar na servisnom ventilu, potrebno je raskopavanje u ulici Malčanskoj br. 36, u naselju Nikola Tesla. Zbog radova na popravci priključne veze, moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u Malčanskoj ulici.
– Novo Selo, ulica Vlasotinačka br. 16. Voda na ulici, potrebno je raskopavanje u Vlasotinačkoj ulici br. 16, u Novom Selu. Zbog radova na popravci vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanja do 15 sati u Vlasotinačkoj ulici.
– Naselje Vinik, ulica Aleksandra Šakića bb. Voda na ulici, potrebno je raskopavanje u ulici Aleksandra Šakića bb, u naselju Vinik. Zbog radova na popravci vodovodne mreže moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u delu naselja Vinik (ulica Aleksandra Šakića).
– Naselje Bubanj, ulica Miloša Obilića, kod brojeva 8 i 12. Kvarovi na prvim ventilima, potrebno je raskopavanje u ul. Miloša Obilića, kod brojeva 8 i 12, u naselju Bubanj.  Zbog radova na popravci priključnih veza moguć je manji prekid vodosnabdevanja do 15 sati u ulici Miloša Obilića.
JKP Gradska toplana “Obaveštavamo Vas da su danas svi toplotni izvori startovali na vreme i vrše urednu isporuku toplotne energije.”
Zbog hitne i neodložne sanacije kvara na magistralnom delu toplovoda, na grejnom području toplane „Jug”, isporuku toplotne energije nemaju korisnici na adresi Kneginje Ljubice 13.
“Stručne ekipe JKP „Gradska toplana” su na terenu i rade na sanaciji kvara. Uz maksimalne napore da korisnici u najkraćem mogućem vremenskom roku dobiju kvalitetnu isporuku toplotne energije.”
Planirano vreme završetka radova je u toku dana, u večernjim satima.
Zbog nedostatka električne energije u mreži, bez grejanja su korisnici na adresama Dušanov bazar i  Mije Petrovića 4 i 4a.
JKP Mediana Ekipe JKP Mediana rade na skupljanju i odvozu opalog lišća.
JKP Parking servis Javno komunalno preduzeće Parking servis Niš će u petak, 15. novembra, raditi na zameni sijalica na teritoriji gradske opštine Crveni krst, dok će sa ekipom EPS-a raditi na otklanjanju kvarova na javnoj rasveti u Pasi Poljani.
Biće izvedeni radovi na obeležavanju horizontalne signalizacije u ulici Koste Abraševića i lokalnom putu Niš – Međurovo. Montaža prinunih usporivača brzine planirana je na poligonu OŠ „ Njegoš“.
Na Somborskom bulevaru će biti postavljeni saobraćajni stubići i obeležena BUS stajališta.
Radovi na otklanjanju nedostataka na vertikalnoj signalizaciji  biće izvedeni u ul. Cetnjska, Đuke Dinić i Patrisa Lumumbe.

Nastavak na Megafon.co...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Megafon.co. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Megafon.co. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.