Cisterna sa pijaćom vodom za 4 sela u okolini Niša

Izvor: Megafon.co, 14.Jan.2021, 19:32

Cisterna sa pijaćom vodom za 4 sela u okolini Niša

JKP Naissus Kvarovi na vodovodnoj mreži i prekidi u vodosnabdevanju.
– Sela: Vukmanovo, Berbatovo, Gabrovac, Donje Vlase. Auto – cisterna za snabdevanje pijaćom vodom, obilaziće četiri sela: Vukmanovo, Berbatovo, Gabrovac i Donje Vlase; u vremenu od 11 do 15 sati.
– Knez Selo, naselje Trebenje. Voda na ulici, nužan je iskop u naselju Trebenje, u Knez Selu. Zbog radova na popravci vodovodne mreže moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u Knez Selu.
– Selo Dolac, >> Pročitaj celu vest na sajtu Megafon.co << naselje“Božin tor“. Voda izbija iz zemljanog puta i otiče u plac, potreban je iskop u naselju“Božin tor“, u selu Dolac. Zbog radova na popravci vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u delu sela (naselje“Božin tor“).
– Naselje Milka Protić. Voda na površini, potrebno je osposobljavanje deoničnog zatvarača u naselju Milka Protić, kod kapije KTZ. Zbog radova na osposobljavanju priključne veze neće biti prekida u vodosnabdevanju.
– Ulica Hilandarski metoh br. 23. Nastavak radova na osposbljavanju servisnog ventila u ulici Hilandarski metoh, kod broja 23. Zbog radova na zameni prvog ventila neće biti prekida u snabdevanju vodom.
JKP Parking servis Javno komunalno preduzeće Parking servis će u četvrtak, 14. januara, raditi na sanaciji i otklanjanju kvarova na Bulevaru Medijana, dok je zamena neispravnih sijalica  planirana na teritoriji opštine Crveni Krst.
Na Vizantijskom bulevaru će se raditi na proširenju mreže javnog osvetljenja. Tokom dana planirano je postavljanje ograde mosta u Jelašničkoj klisuri i postavljanje zaštitnih saobraćajnih stubića na Trgu Pavla Stojkovića.
ED Niš Zbog radova na elektroenergetskoj mreži 15.01.2021. godine, bez napajanja će biti:
– od 09:00 do 12:00: deo Kovanlučke ulice;
– od 09:00 do 14:00: deo Pukovca.

Nastavak na Megafon.co...






Povezane vesti

Deo ulice Jovana Ristića bez vode zbog radova

Izvor: Megafon.co, 15.Jan.2021, 15:25

JKP Naissus Kvarovi na vodovodnoj mreži i prekidi u vodosnabdevanju.. – Ulica Jovana Ristića br. 14. Voda na ulici, potrebno je raskopavanje u ulici Jovana Ristića (sokak), kod broja 14. Zbog radova na popravci vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u delu ulice Jovana Ristića,...

Nastavak na Megafon.co...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Megafon.co. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Megafon.co. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.