Čišćenje slivnika na trasi Beogradskog maratona

Izvor: Blic, 18.Apr.2012, 16:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čišćenje slivnika na trasi Beogradskog maratona

Ekipe „Beogradske kanalizacije” će u okviru planskog čišćenja kanalizacione mreže i priprema za održavanje Beogradskog maratona od sutra u 23 sata, do petka, 20. aprila u 7 sati, čistiti slivnike u Nehruovoj ulici na Novom Beogradu, na delu između Vojvođanske i Jurija Gagarina.

JKP „Beogradski vodovod i kanalizacija” moli Beograđane da ne parkiraju vozila na slivnicima i revizionim silazima, kao ni u njihovoj blizini, kako bi se omogućio rad ekipama ovog >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << preduzeća.

Sve dodatne informacije potrošači mogu dobiti u Kontakt centru JKP „Beogradski vodovod i kanalizacija” na broj telefona 3606-606, kao i na veb-adresi www.bvk.rs.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.