Cirkus u vazduhu

Izvor: Mondo, 29.Apr.2013, 22:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Cirkus u vazduhu

Samo za odvažne, samo za hrabre! A ova devojka to jeste! Pogledajte artistkinju na trapezu šta je radila u vazduhu.

Da vam zastane dah!

Odvažne cirkuske akrobate radile su u vazduhu ono što obično rade na suvom. U tome im je pomagao paraglajdista Žil Šnajder.

Žil kaže da je paraglajding njegov život.

"Već neko vreme želim da pomešam paraglajding i cirkuske akrobacije. Cirkus je jedna od mojih prvih ljubavi", kaže on.

Radio >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << je sa žonglerom, a potom i sa artistkinjom na trapezu Roksan Žilijan. Bili su na 600 metara u vazduhu, a ona je, bez nekakve posebne zaštite, izvodila neverovatne akrobacije.

Ma, pogledajte šta ta hrabra devojka ume!



(MONDO)

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Cirkus u vazduhu (VIDEO)

Izvor: OkRadio.rs, 30.Apr.2013, 10:03

Pogledajte šta hrabra devojka ume! Samo za odvažne, samo za hrabre! A ova devojka to jeste! Pogledajte artistkinju na trapezu šta je radila u vazduhu. Da vam zastane dah! Odvažne cirkuske akrobate radile su u vazduhu ono što obično rade na suvom. U tome im je pomagao paraglajdista Žil...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.