Cirih, opljačkana juvelirnica

Izvor: RTS, 04.Feb.2014, 21:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Cirih, opljačkana juvelirnica

Naoružani pljačkaši iz juvelirnice u Cirihu odneli nakit i satove u vrednosti od 110.000 dolara.

Dvojica naoružanih pljačkaša upala su danas, usred dana, u juvelirnicu u Cirihu i odneli nakit i satove vredne najmanje 110.000 dolara, saopštila je policija.

Preteći pištoljima, pljačkaši su upali u prodavnicu čuvene švajcarske kuće "Chopard", razbili staklo na izlozima i pokupili satove, prstenje i naušnice, navodi ciriška policija u saopštenju.
>> Pročitaj celu vest na sajtu RTS <<
Pljačkaši, od kojih je jedan sve vreme nosio kacigu, brzo su pobegli s lica mesta na motociklu, s plenom vrednim najmanje 100.000 švajcarskih franaka.

Tokom pljačke niko nije povređen, preneo je Frans pres.

Agencija podseća i da je "Chopard" već bio žrtva pljačke u maju, na francuskoj rivijeri, tokom filmskog festivala u Kanu.

Lopovi su tada provalili u hotelsku sobu Amerikanke zaposlene u toj firmi, kada je ona izašla, i ukrali nakit u vrednosti od 1,4 miliona dolara, koji je bio namenjen filmskim zvezdama kao pozajmica.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Opljačkan nakit u vrednosti 110.000 dolara

Izvor: Akter, 04.Feb.2014

Dvojica naoružanih pljačkaša upala su danas, usred dana, u juvelirnicu u Cirihu i odneli nakit i satove vredne najmanje 110.000 dolara, saopštila je policija

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.