Cipiripi i druge basne...

Izvor: Press, 23.Dec.2013, 16:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Cipiripi i druge basne...

Mislim, nema ko drugi, on je sasvim sigurno kriv za sve, a pritom je i monstrum neslućenih razmera koji je svojim rukama zadavio vevericu!
Koju sad pa vevericu? Pa, Cipiripija, majku mu, ono preslatko i nevino stvorenjce koje je Slobodan Radulović svim silama pokušavao da spasi od monstruma, ali, avaj...
Ne klevetam, niti bulaznim, samo se pozivam na dramatičnu ispovest gospoje Vukice Radulović, supruge narečenog Slobodana, nekadašnjeg „episkopa“ C- marketskog, koja suprugu >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << utabava prtinu za povratak u Srbiju, ko stazu Deda Mrazu.
Sve je lepo objasnila, a oklevetani Sloba i potvrdio u telefonskom uključenju u dnevnik jedne televizije: godinama su bili kućni prijatelji sa Miškovićem ne sumnjajući da im na slave dolazi samo da bi pleo mrežu oko prepoštenog i pomalo odbeglog direktora Slobe, kako bi volšebno oteo ono što je ovom ostalo od dedova- „C- market“!
I uspeo je u tome! Radulović je, da bi sačuvao milione evra od razularenog Miškovića, pobegao u Španiju, strahujući pritom i za život, jer je bilo jasno da je posle Cipiripija on na redu.
Dakle, verujući supružnicima Radulović na reč, a nema razloga ne verovati im - nekadašnji direktor nije osakatio pa dotukao jednu od najmoćnijih firmi, već sačuvao šta se sačuvati dalo: jednu korpu, dve tegle kornišona, nekoliko pasta za zube, tri mesoreznice sa delikatesa i uspomenu na zvreski umorenu vevericu anđeoskog osmeha.
Sve ostalo oteo je Mišković, pa će sad za sve i da plati kad se Sloba vrati (ne taj Sloba, nažalost, bogami), jer u ovo pravosuđe ima poverenja i zna da će mu se fer suditi, ako mu se uopšte bude sudilo, jer, realno, nema zbog čega!
Dakle, svako vreme ima svoje breme, i svoje tajkune.
Kao u Čolićevoj pesmi: odlaze i vraćaju se s lastama, kad namirišu da se će posle investiranja u nevinost i slobodu ostati dovoljno i za život.
Život dostojan rehabilitovanog tajkuna, odnosno, žrtve političkog progona pređašnjih.
Dok god je tako Srbija će biti pravna država samo na papiru, pod uslovom da i monopol na papir ne drži neko od povratnika?
Daleko, ma predaleko od toga da mi je žao Miškovića, nek nosi svoj krst, žao mi je nas, ovog bogalja od Srbije gde smena vlasti ne znači smenu sistema i principa, već samo interesa.
Stanko Subotić nije švercovao pljuge, Karić nije omrčio „Mobtel“, Radulović „C- market“ i još armija njih koji čine poslovnu elitu Srbije nisu ko skakavci oplevili sve na šta su naišli i šta im se ponudilo za kusur...
E, zato svako vreme ima svoje breme, za sirotinju nepodnošljivo!
Obećavali su nešto drugo, a mi smo se ludi poradovali...
Ma, Mišković je kriv za sve- obično je u decembru bilo snega, al' mora da je i oko toga nešto muljao?

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.