Сутра је породични дан у „Cineplexx Promenadi“

Izvor: GradskeInfo.rs, 17.Jun.2023, 10:40

Сутра је породични дан у „Cineplexx Promenadi“

Како живе вода, ваздух, земља и ватра заједно у Елемент Ситију, сазнаће сви најмлађи посетиоца биоскопа Cineplexx Promenada на Породичном дану у недељу, 18. јуна. Фото: Cineplexx Дизнијев и Пиксаров филм „Елементал“ открива нам град елемената у предивној анимираној авантури на великом платну, >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << а тим поводом припремили смо поклоне и специјално дружење за сву децу. Улазнице у продаји!
Сви малишани који погледају филм „Елементал“ у недељу, 18. јуна добиће поклон од пријатеља биоскопа „Octopus by Univerzal“. Специјално дружење организовано је од 13:30 до 15:30х часова у виду бесплатне забавне радионице експеримената за децу коју су припремили студенти Департмана за хемију, биохемију и заштиту животне средине Природно-математичког факултета у Новом Саду.
Дизнијев и Пиксаров „Елементал” је потпуно нови, оригинални играни филм смештен у Елемент Ситију, где становници у облику ватре, воде, земље и ваздуха живе заједно. Прича прати Жишку, жилавог, оштроумног и ватреног женског лика, чије пријатељство са забавним, али опуштеним попут воде типом, који се зове Извор, доводи у питање њена уверења о свету у коме живе.
Трејлер филма: https://www.youtube.com/watch?v=0ZcWtjFX434
Улазнице су у продаји на благајни биоскопа Cineplexx Promenada, као и на апликацији CineplexxRS и сајту.
Repertoari bioskopa za subotu, 17. jun

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Сутра је породични дан у „Cineplexx Promenadi“ се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.