Поклон сладолед уз сваку купљену улазницу у „Cinaplexx Promenadi“

Izvor: GradskeInfo.rs, 05.Jul.2023, 11:16

Поклон сладолед уз сваку купљену улазницу у „Cinaplexx Promenadi“

Најслађа забава овог лета очекује све посетиоце биоскопа Cineplexx Promenada! Расхладите се у удобним биоскопским салама уз феноменалне филмске наслове, а уз сваку купљену улазницу, најслађи кутак у граду, Brunch Sweets! поклања сладолед, точени сладолед или кејк попс. Фото: Cinaplexx Препустите >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << се најлепшим филмским причама и засладите се у посластичарници Brunch Sweets.
Током „Sweet Summer“ акције у Cineplexx Promenadi сваку купљену биоскопску улазницу можете заменити за сладолед, точени сладолед или кејк попс у року од 7 дана. Потребно је да сачувате биоскопску улазницу и замените је за наведени слаткиш у једној од Brunch Sweets посластичарница – ТЦ Променада ИИ спрат, ТЦ Меркатор или Змај Јовина 19.
У склопу Brunch Sweets можете пробати више од 100 укуса сјајног сладоледа њиховог бренда Gelatomania који је усавршио италијански занатски сладолед премиум квалитета, а који ће вам бити омиљена посластица не само током врелих летњих дана већ и читаве године. Уколико до сада нисте, право је време да се упустите у суперхеројску авантуру уз филм ,,Спајдермен: Путовање кроз спајдер-свет“ и сазнате зашто многи критичари тврде да је ово најбољи Спајдермен до сада. Зароните у дубине и запевајте са Ариел, Себастијаном и добро познатом екипом филма „Мала сирена“ у титлованој или синхронизованој верзији у којој су учествовали наши познати глумци и музичари.
Овог лета одушевиће вас и нова Дизнијева и Пиксарова анимација „Елементал“ у којој Жишка и Извор пркосе веровању да се елементи не мешају! Омиљени члан Лиге правде Флеш добио је свој први самостални филм, а на великом платну појављују се и Бетмен и Супергрл. Љубитељи комедија сјајно ће се забавити уз нови филм Оскаровке Џенифер Лоренс „Девојка за све“.
Легендарни Харисон Форд вратио се улози хероја археолога у петом наставаку култне франшизе „Индијана Џонс и артефакт судбине“. Погледајте нове вратоломије у филму „Немогућа мисија одмазда – Први део“ са Томом Крузом у главној улози, а на пут у розе свет воде вас Марго Роби као Барбика и Рајан Гослинг као Кен у новом „Barbie The Movie“.
Још много нових наслова очекује вас овог лета које ће бити најслађе до сад.
*Сваку искоришћену биоскопску улазницу потребно је сачувати и у року од 7 дана заменити за сладолед, точени сладолед или кејк попс у једном од објеката Brunch Sweets – ТЦ Променада II спрат, ТЦ Меркатор или Змај Јовина 19.
Stručna vođenja kroz atraktivnu novu izložbu na engleskom jeziku u Galeriji Matice srpske

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Поклон сладолед уз сваку купљену улазницу у „Cinaplexx Promenadi“ се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.