Cilj ministarstva unapredjenje položaja i zaštitu prava osoba sa invaliditetom

Izvor: Beta Video, 17.Maj.2018, 12:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Cilj ministarstva unapredjenje položaja i zaštitu prava osoba sa invaliditetom

BEOGRAD - Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Zoran Djordjević je na konferenciji ``Deset godina od stupanja na snagu konvencije UN o pravima osoba sa invaliditetom – put ka punoj primeni``, rekao da je da to ministarstvo kao jedan od najvažnijih strateških ciljeva ima unapredjenje položaja i zaštitu prava osoba sa invaliditetom, koji u Srbiji čine oko osam posto stanovništva. (CH1)

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Razvijanje partnerskih odnosa sa udruženjima osoba sa invaliditetom

Izvor: Beta Video, 17.Maj.2018

BEOGRAD - Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Zoran Djordjević rekao je da ministarstvo kao jedno od svojih najvažnijih aktivnosti pokazije kroz razvijanje partnerskih odnosa sa udruženjima osoba sa invaliditetom kroz finansijsku i stručnu podršku.(CH2)

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...

Đorđević:Jеdnakе mogućnosti za sve

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 17.Maj.2018

Ministar za rad, zapošljavanjе, boračka i socijalna pitanja Zoran Đorđеvić otvorio jе Nacionalnu konfеrеnciju o desetogodišnjici od stupanja na snagu konvеncijе UN o pravima osoba sa invaliditеtom – put ka punoj promеni".Tom prilikom on je  izjavio da Ministarstvo, kada jе u pitanju...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta Video. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta Video. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.