Cilj mi je da razgovaram sa svima u Srbiji

Izvor: B92, 21.Jan.2020, 21:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Cilj mi je da razgovaram sa svima u Srbiji"

Vranje -- Američki ambasador Entoni Godrfi izjavio je da mu je cilj da razgovara sa svima u Srbiji, kao i da smatra da bi to trebalo da se radi kroz direktan dijalog.

"Ponekad taj razgovor vodimo putem društvenih medija i to može da bude zabavno, ali ništa ne može da zameni direktnu konverzaciju i ništa ne ostavlja bolji utisak nego poseta regionu", rekao je Godfri posle razgovora sa gradonačelnikom Vranja.

On je naveo da je sa gradonačelnikom Slobodanom Milenkovićem >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << razgovarao o potencijalima tog grada i tome šta sve može da se uradi.

Ambasador SAD danas je počeo trodnevnu posetu Jablaničkom i Pčinjskom okrugu, kako bi se u ovom delu Srbije upoznao sa političkom i ekonomskom situacijom. Prema planu, nakon Vranja, posetiće Preševo i Bujanovac 22. januara, dok će 23. januara posetiti Dom učenika srednjih škola u Vranju i Leskovac, gde će razgovarati sa gradonačelnikom Goranom Cvetanovićem.

Prema najavi ambasade SAD, Godfri bi trebalo da poseti i Bazu Jug Vojske Srbije, kako bi saznao više o postojećoj vojnoj saradnji i pomoći izmedju SAD i Srbije.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.