Ciklus koncerata za dečije Svratište

Izvor: RTS, 02.Apr.2009, 17:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ciklus koncerata za dečije Svratište

Nastupom violiniste Jovana Kolundžije i pijanistkinje Nade Kolundžije, 7. aprila u Beogradu počinje Ciklus humanitarnih koncerata za pomoć dečijem Svratištu.

Ciklus humanitarnih koncerata, čiji je cilj da pomognu rad dečijeg Svratišta u Beogradu, biće otvoren 7. aprila nastupom violiniste Jovana Kolundžije i pijanistkinje Nade Kolundžije u Centru lepih umetnosti Guarnerius u Beogradu.

U saopštenju Guarneriusa se navodi da će u okviru humanitarnog ciklusa >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << biti održano četiri koncerta, na kojima će se do juna predstaviti umetnici koji su ostvarili svetsku karijeru.

Violinista Jovan Kolundžija će, uz klavirsku pratnju svoje sestre Nade Kolundžije, na koncertu izvesti dela Mocarta i Sen Sansa.

U okviru ciklusa, 15. aprila će biti održan koncert kantautora Rajka Radovića koji živi u Londonu, a koncert na kome će nastupiti sopran Dragana Tomić, zakazan je za 5. maj.

Ciklus će biti zatvoren 7. juna, koncertom violiste "Metropoliten opere" u Njujorku Milana Milisavljevića.

Komplet karata za koncerte u okviru Ciklusa humanitarnih koncerata prodaje se po ceni od 5.000 dinara, a sva prikupljena sredstva će biti uplaćena dečijem Svratištu u Krfskoj uilici.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.