Čiji su ovo đaci?

Izvor: Mondo, 29.Avg.2012, 16:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čiji su ovo đaci?

Direktor kruševačke Mašinsko-elektrotehničke škole, Prvoslav Ristivojević, negirao je danas da je snimak na kome se vidi kako učenici demoliraju nameštaj u jednoj učionici snimljen u njegovoj školi.

Na YouTubu je objavljen snimak na kome se vidi kako deo učenika razbacuje po učionici školski nameštaj u trenutku kada tu nema profesora. Drugi deo učenika sedi po strani i ne učestvuje u demoliranju učionice.

"To se nije desilo u Mašinsko-elektrotehničkoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << školi, prvi put čujem za tako nešto, na Internetu postoje razne gluposti, nemam više šta da vam kažem, prošetajte po školi pa vidite da li je neka učionica demolirana", rekao je Ristivojević za agenciju Beta.

Na konstataciju da je snimak načinjen ranije, jer svi učenici nose jakne ili odeću sa dugim rukavima, Ristivojević je dodao da se tako nešto nije dogodilo ni ranije.

"Imali smo sitnije probleme, neke stvari koje se svakodnevno dešavaju, ali ovako nešto nije zabeleženo", rekao je direktor.

Ristivojević je kazao i da nije video snimak te da danas svako može da namontira šta god hoće i da to pusti u javnost.

Mašinsko-elektrotehnička škola u Kruševcu ima 1.059 učenika, odnosno 42 odeljenja.



(Beta)
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

KRUŠEVAC: Đaci polomili učionicu, direktor kaže da nije kod njih! (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 29.Avg.2012

Objavljen snimak na kome je zabeleženo kako deo učenika razbacuje po učionici školski nameštaj u trenutku kada nema profesora. Direktor Prvoslav Ristivojević, međutim, tvrdi da se to nije desilo u njegovoj školi

Nastavak na Telegraf.rs...

Direktor negira da su učenici demolirali učionicu

Izvor: Nezavisne Novine, 29.Avg.2012

KRUŠEVAC - Direktor kruševačke Mašinsko-elektrotehničke škole, Prvoslav Ristivojević, negirao je danas da je snimak na kome se vidi kako učenici demoliraju namještaj u jednoj učionici snimljen u njegovoj školi.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.