Izvor: Nezavisne Novine, 04.Mar.2021, 19:07

Cijena nafte skočila nakon poziva saudijskog ministra na oprez

Cijene nafte su skočile danas za više od jednog dolara po barelu nakon što je saudijski ministar energetike, princ Abdulaziz bin Salman, na početku ministarskog sastanka Organizacije zemalja izvoznica nafte (OPEK) i njenih saveznika, pozvao na oprez i budnost po pitanju budućeg smanjenja isporuka.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

OPEK i saveznice ne povećavaju proizvodnju, cena nafte raste

Izvor: Beta, 04.Mar.2021

Članice Organizacije zemalja proizvodjača nafte (OPEK) i njihove saveznice, predvodjene Rusijom, dogovorile su se danas da ne povećaju proizvodnju.Analitičari su očekivali da će se članice OPEK danas dogovoriti o bar malom povećanju proizvodnje, a odluka da ga ne bude brzo je dovela do poskupljenja...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.