Burek sa mesom u Beogradu 1.000 dinara: Je l ovo sa kavijarom ili?

Izvor: B92, 16.Feb.2024, 17:12

Burek sa mesom u Beogradu 1.000 dinara: "Je l' ovo sa kavijarom ili?"

Jedna žena je ostala skamenjena kada je videla cenu bureka u centru Beograda, kod Kalenić pijace.

"Još nikad nisam ušla u pekaru i pitala koliko košta burek. Nisam gledala cenu ništa, rekoh jede mi se burek, nisam odavno jela, hoću četvrtinu sa mesom i osminu sa sirom. Palo mi je na pamet, ko još prodaje burek na grame, iseci četvrtinu pa koliko je, rekoh", rekla je ona za Telegraf.rs i saznala da ju je to zadovoljstvo koštalo 720 dinara.

Četvrtina bureka >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sa mesom, 250 grama bureka sa sirom i jedan jogurt su 720 dinara.

"Sestra se zapitala da li je to burek sa kavijarom", na kraju se našalila žena sa Voždovca, koja je uživala u bureku, ali je veliko pitanje da li će se vratiti u ovaj lokal.

Kako smo došli do toga da nam je omiljeni doručak, nakon izlaska sa društvom, postao simbol za luksuz?

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.