Izvor: Radio Slobodna Evropa, 11.Dec.2012, 18:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Chavez na operaciji tumora u Havani, stanje mu je vrlo teško

Predsjednik Venecuele Hugo Chavez  trenutno je na operaciji tumora u Havani , potvrdio predsjednik Ekvadora Rafael Corea. Izvori tvrde da je Chavezovo  stanje izuzetno teško. Ovo mu je četvrti zahvat u posljednjih 18 mjeseci. Pojedini liječnici tvrde da je Chavezu ostalo   "dva ili tri mjeseca života" jer je tumor metastizirao i prijeti  mu  totalna paraliza, možda i smrt. Takve tvrdnje potkrepljuje i činjenica da je Chavez  kada je  ...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Chavez na operaciji tumora u Havani, stanje mu je vrlo teško

Izvor: SEEbiz.eu, 12.Dec.2012, 00:07

HAVANA - Pojedini liječnici tvrde da je Chavezu ostalo "dva ili tri mjeseca života" jer je tumor metastizirao i prijeti mu totalna paraliza, možda i smrt.

Nastavak na SEEbiz.eu...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.