Izvor: Vesti-online.com, 18.Jul.2018, 23:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Četvrto dete na putu? Pevačica "podgrejala" tračeve

Još prošlog meseca krenule su spekulacije o tome da je Bijonse opet trudna i da očekuje četvrto dete. Javnost ne prestaje da je posmatra, a fanovi samo nalaze dokaze da je to istina. Poslednji snimak sa njene turneje još jedan je u nizu dokaza.

Bijonse i Džej Zi trenutno su na svetskoj turneji, a nastup u Parizu bio je povod da se opet pokrenu priče o tome da bi par mogao da dobije još jedno dete.

Naime, ispod kostima koji je nosila na nastupu Bijonse je zaista >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << imala nešto obliji stomak, mada to ne mora da odmah znači da je trudna.

she pregnant pregnant pic.twitter.com/JSlqi4YlAU— iffy (@somalijawn) July 17, 2018

Fanovi smatraju da je to ipak istina i da opravdava zašto je Bijonse nedavno nosila majicu s natpisom "Carter 4". Ona je već majka troje dece - šestogodišnje kćerke Blu Ajvi i jednogodišnjih blizanaca Sira i Rumi.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.