Cetvrtina-zaposlenih-laze-da-su-bolesni-nakon-godisnjeg

Izvor: medio.rs, 11.Avg.2014, 18:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Cetvrtina-zaposlenih-laze-da-su-bolesni-nakon-godisnjeg

Svima teško pada povratak kancelariji, obavezama i stresu, pa mnogi pribegavaju smicalicama da još malo produže period odmora

Povratak s godišnjeg odmora ljudima teško pada pa se služe lažima i smicalicama da bi se izvukli s posla, utvrdila je studija britanske kompanije Travelex. Četvrtina je barem jednom javila da su bolesni i nisu se pojavili na radnom mestu, piše Daily Mail.

Oni koji se pojave na poslu najčešće sanjare o sledećem putovanju, a polovna >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << njih ne može da se koncentriše i veoma su zaboravni. Upravo raspoloženje kao da su još uvek na godišnjem odmoru smeta njihovim kolegama. Na to se žali trećina njih, potvrdilo je istraživanje na 2000 ljudi.

Pre samog odlaska na godišnji odmor, muškarci se najčešće pakuju dan pre, a 40 posto žena to obavi nedelju dana unapred. Ipak većini je zajedničko to što se već po dolasku u hotel prebacuju na opušteno raspoloženje.

Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

Nastavak na medio.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.