Četvrti Kanadjanin osudjen u Kini na smrtnu kaznu zbog trgovine drogom

Izvor: Beta, 07.Avg.2020, 12:03

Četvrti Kanadjanin osudjen u Kini na smrtnu kaznu zbog trgovine drogom

Kineski sud izrekao je danas još jednom kanadskom državljaninu smrtnu presudu zbog trgovine drogom.Reč je o četvrtom kanadskom državljaninu koji je u Kini osudjen na smrtnu kaznu.Ovaj kanadski državljanin, koji je na kineskom identifikovan kao Je Djijanhui, osudjen je zbog "trgovine drogom i proizvodnje droge", saopštio je sud u Fošanu, u Kini.On je osudjen u postupku protiv još petoro kooptuženih.Vlasti su kod šestoro optuženih zaplenile 217 kilograma ekstazija, a sudilo im se za prestupe iz 2015. i 2016. godine.Presuda dolazi u trenutku zategnutih odnosa dve zemlje.Tenzije traju od hapšenja ćerke osnivača kineske kompanije Huavej 2018. u Kanadi, koju traže američke vlasti zbog navoda da je ta kompanija pokušala da proda opremu Iranu uprkos sankcijama.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Četvrti Kanađanin osuđen u Kini na smrtnu kaznu zbog trgovine drogom

Izvor: NoviMagazin.rs, 07.Avg.2020

Kineski sud izrekao je danas još jednom kanadskom državljaninu smrtnu presudu zbog trgovine drogom...Reč je o četvrtom kanadskom državljaninu koji je u Kini osuđen na smrtnu kaznu...Ovaj kanadski državljanin, koji je na kineskom identifikovan kao Je Đijanhui, osuđen je zbog "trgovine drogom...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.