Izvor: NoviMagazin.rs, 25.Mar.2020, 09:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Četvrta žrtva korona virusa u Srbiji

Šezdesetogodišnja žena preminula je u Nišu od posledica korona virusa, potvrdio je jutros za RTS ministar zdravlja Zlatibor Lončar.

On je dodao da je četvrta žrtva korone u Srbiji bila, kako je reka,o "neregulisani dijabetičar i na respiratoru od 21. marta", kao i da su lekari učinili sve ali da nisu uspeli da pomognu.

Lončar je još jednom apelovao na građane da izbegavaju kontakte i ostanu kod svojih kuća.

Ministar je ponovio da se na respiratorima nalazi 21 osoba, kao i da se dve zaražene bebe osećaju dobro.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nišlijka preminula od virusa korona, bila neregulisani dijabetičar

Izvor: Radio 021, 25.Mar.2020

U Srbiji je umrla još jedna osoba zaražena virusom korona, rekao je danas ministar zdravlja Srbije Zlatibor Lončar...On je za RTS naveo da je preminula žena (60) u Nišu, dugogodišnji neregulisani dijabetičar i da je bila na respiratoru od 21. marta...To je četvrta žrtva korona virusa u Srbiji...Podsetimo...

Nastavak na Radio 021...

Prva žrtva virusa korona u Nišu, preminula doktorka

Izvor: JužneVesti.com, 25.Mar.2020

Da je u utorak popodne na niškoj Infektivnoj klinici preminula žena iz Niša stara 60 godina koja je bila zaražena virusom korona, potvrdio je za RTS ministar zdravlja Zlatibor Lončar. Četvrta žrtva korone u Srbiji bila je ginekolog Doma zdravlja i jedan od medicinskih radnika iz Niša kod kojih...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.