Četvorka oterala Gvardiolu

Izvor: Glas javnosti, 27.Okt.2012, 11:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Četvorka oterala Gvardiolu

Pep Gvardiola je imao uslove za ostanak na kormilu fudbalera Barselone. Njegov agent Fransoa Galjardo je otkrio da je sada bivši trener Katalonaca želeo da proda četvoricu igrača, međutim predsednik Sandro Rosel je odbio taj zahtev.

Prema Gvardiolinoj viziji mesta nije bilo za Pikea, Fabregasa, Alveša i Vilju. Međutim, Rosel je posle konsultacija odlučio da odbije ovakav zahtev jer je verovao da će navijači negativno reagovati.

Što se Fabregasa tiče, Gvardiola je >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << bio nezadovoljan ne samo kako se uklopio u tim, već i njegovim stavom, odnosno ponašanje. Nije tajna da se njih dvojica ne mirišu, ali je ovo prvi put da je neko javno rekao da je Gvardiola želeo da proda Fabregasa posle jedne sezone.

Pike se takođe nije uklapao u koncepciju zbog ponašanja, ali i činjenice da vezom sa Šakirom ipak privlači medijsku pažnju za koju Gvardiola smatra da šteti timu. Takođe, nije mu se sviđao stav Danija Alveša, odnosno njegovo ponašanje.

Što se tiče Davida Vilje, Pep je hteo mlađeg napadača, i sigurno je da bi ovaj zahtev prošao, ali ne i odlazak pomenute trojice miljenika navijača.

Nastavak na Glas javnosti...






Povezane vesti

Četvorka oterala Gvardiolu iz Barselone

Izvor: Vesti-online.com, 27.Okt.2012

Nekadašnji trener Barselone Pep Gvardiola želeo je da proda četiri igrača iz prvog tima, pa su čelnici katalonskog kluba ipak odlučili da zadrže Pikea, Fabregasa, Alveša i Vilju, a reše se trofejnog trenera...Bilo je ili oni ili ja - Pep Gvardiola.. ..Pep Gvardiola je imao uslove za ostanak...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.