Četiri policijske akcije u Beogradu, zaplena marihuane i novca

Izvor: RTS, 02.Jun.2020, 17:56

Četiri policijske akcije u Beogradu, zaplena marihuane i novca

Policija je uhapsila tri osobe zbog sumnje da su izvršile krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, a protiv još jedne osobe biće podneta krivična prijava zbog sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćeno držanje opojnih droga.
Pripadnici MUP-a u Beogradu u odvojenim akcijama uhapsili su A. B. (1978), S. M. (1977) i M. J. (1982) zbog postojanja osnova sumnje da >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Protiv četrdesettrogodišnjeg muškarca biće podneta krivična prijava zbog sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćeno držanje opojnih droga, saopštio je MUP. 
Policija je pregledom automobila koji koristi A. B. pronašla i zaplenila oko četiri kilograma marihuane, spakovane u više kesa.
U drugoj akciji, pretresom automobila osumnjičenog S. M. i stana u kojem on boravi, policijski službenici pronašli su oko 110 grama heroina, 350 grama smeše paracetamola i kofeina, kao i 2.750 evra i 43.000 dinara.
Policija je u trećoj akciji, u pomoćnim prostorijama firme u kojoj radi osumnjičeni M. J, zaplenila oko 300 grama heroina.
U sledećoj akciji, policijski službenici su pretresom stana u kojem neprijavljeno boravi četrdesettrogodišnji muškarac, pronašli manju količinu opojne droge MDMA.
Osumnjičenima A. B, S. M. i M. J. je određeno zadržavanje do 48 sati i oni će, uz krivične prijave, biti privedeni Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U Banjaluci oduzeto oko 350 grama marihuane

Izvor: Nezavisne Novine, 03.Jun.2020, 12:43

BANJALUKA – Banjalučka policija je prije dva dana uhapsila F.V. zbog osnova sumnje da je počinio krivično djelo nedozvoljena proizvodnja i promet i opojnih droga.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.