Četiri osobe poginule u ruskom granatiranju u regionu Zaporožja

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 10.Jul.2023, 11:32

Četiri osobe poginule u ruskom granatiranju u regionu Zaporožja

Najmanje četiri osobe su poginule, a 13 ih je ranjeno u ruskom granatiranju Centra za distribuciju pomoći u gradu Orihivka, u južnom regionu Zaporožja. “Četiri žene su poginule na licu mjesta. Jedanaest mještana je hospitalizovano sa povredama različitog stepena težine”, napisao je u ponedjeljak regionalni guverner Jurij Malaško na Telegramu. Prema njegovim riječima ruske snage su u poslednja dvadesetčetiri sata izvršile vazdušne udare na deset naselja u Zaporožskoj oblasti. Istovremeno,...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"POGINULI NA LICU MESTA" Najmanje četvoro mrtvih, 11 ranjenih u bombardovanju bivše škole u Zaporožju

Izvor: Blic, 10.Jul.2023

Guverner Zaporožja Jurij Malaško izjavio je danas da su četiri osobe poginule, a 11 je ranjeno u ruskom bombardovanju stambene oblasti u gradu Orihiv, u regionu Zaporožja.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.