Četiri osobe poginule na reliju u Češkoj

Izvor: Vesti-online.com, 10.Nov.2012, 17:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Četiri osobe poginule na reliju u Češkoj

Najmanje četiri osobe poginule su u Češkoj kada je jedno vozilo izletelo sa staze i uletelo u publiku na reliju u Uherskom Brodu.

Među poginulima na amaterskom reliju na jugoistoku zemlje je i jedno dete.

 

Nesreća se desila subotu popodne, na brzinskim testovima na zatvorenoj deonici reli takmičenja "Reli Šou Uherski Brod 2012", a nakon incidenta trke su odmah prekinute.

 

"Poginula su četiri čoveka, među njima je i dete. >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Automobil je izleteo sa staze, udario u drvo i udarac ga je odbacio u publiku", rekla je novinarima portparolka lokalne policije Jana Macalikova.

 

"Troje ljudi je povređeno. Hitna pomoć odvezla je povređene u bolnice", rekao je portparol spasilačke službe Zlinskog regiona Petr Olšan.

 

Ovo je već druga nesreća na reli trkama u Zlinskom regionu u poslednja dva meseca.

 

Tokom brzinskih testova na Barum Reliju u Zlinu početkom septembra takođe je izletelo vozilo sa staze i jednog od gledalaca ubilo na licu mesta, a drugi je sa teškim povredama prevezen u bolnicu.

 

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.