Četiri đaka izbodena u Novom Pazaru

Izvor: B92, 01.Okt.2013, 21:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Četiri đaka izbodena u Novom Pazaru

Novi Pazar -- Tri dečaka zadobila su teške, a jedan lake telesne povrede, nakon tuče koja se večeras dogodila u Novom Pazaru, kod Ekonomsko-trgovačke škole.

Ovo je izjavio Tanjugu šef odeljenja za analitiku i informacije u novopazarskoj Policijskoj upravi Izet Jusufović .

Tuča je izbila oko 19.20 sati kada je, po nezvaničnim informacijama, jedan napadač nakon kraće svađe izvadio nož i ubo četiri učenika treće godine. U tuči je učestvovalo više lica.

>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />Povređeni su prebačeni u novopazarski Zdravstveni centar, gde im je ukazana pomoć i životi im nisu u opasnosti.

Oni se nalaze u stabilnom stanju, rekao je Tanjugu dežurni hirurg Almir Bačevac.

Bačevac je naveo da su maloletnici prevezeni na hirurško odeljenje opšte bolnice u Novom Pazaru oko 19.20 zbog povreda zadobijenih sečivom.

"Radi se o maloletnom licu Ž.R. koje je imalo povrede u predelu leve pazušne jame i povrede u predelu stomaka, radilo se o teškim telesnim povredama opasnim po život. Pacijent je hitno operisan i njegovo zdravstveno stanje je dobro i stabilno", rekao je on.

Prema njegovim rečima, drugi povređeni S.Dž. imao je povrede u predelu prednjeg trbušnog zida i takođe je operisan i u stabilnom je stanju.

"Zatim maloletno lice M. Đ. kod koga se radi o povredama u predelu abdomena i u predelu podlaktice hitno je operisan i stanje je dobro, i na kraju je prevezeno lice P.A, 16. godina zbog povrede sečivom u predelu leve butine", naveo je Bačevac.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Četiri učenika izbodena u Novom Pazaru

Izvor: RTS, 01.Okt.2013

U tuči nedaleko od Ekonomske škole u Novom Pazaru, četiri učenika izbodena nožem. Trojica mladića teško povređena i prebačena u Zdravstveni centar, saznaje RTS. ..Četiri učenika srednje Ekonomske škole u Novom Pazaru izbodena su nožem u tuči večeras u blizini škole, potvrđeno je RTS-u...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.