Četiri cilja mera Prištine

Izvor: Vesti-online.com, 21.Nov.2018, 21:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Četiri cilja mera Prištine

Predsednik Vučić izjavio je večeras da Priština ima četiri cilja koje želi da ostvari dizanjem taksi na robu na 100 odsto, a prvi je da izvrši do sada najveći pritisak, koji bi vodio bezuslovnoj "kapitulaciji" Beograda i punom priznanju nezavisnosti.

Vučić je rekao da je drugi cilj te apsolutnu zabranu trgovine da u tišini provede najsnažnije i najbrže etničko čišćenje i proterivanje Srba sa KiM i južno i severno od Ibra.

Kao treću stvar zbog koje je >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Priština preduzela najnovije mere Vučić vidi

pritisak na međunarodne organizacije i institucije da im učine neke ustupke po pitanju vizne liberalizacije i da pokažu da su u stanju da izazovu eskalaciju i destabilizaciju.

- Četvrto, plašili smo se da kažemo da je i to mogući cilj, a to je dolazak do sukoba i potpune destabilizacije regiona zarad nečijih tuđih interesa ili nekih svojih interesa, jer mirnim putem i dijalogom svoje intere ne mogu da ispune u meri i na način na koji su želeli - naglasio je predsednik Vučić.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Predsednik Srbije o paklenom planu Albanaca: Četiri cilja mera Prištine

Izvor: Večernje novosti, 21.Nov.2018

Srbija će reagovati mirno, racionalno i odgovorno na mere Prištine, najavio je večeras predsednik Srbije Aleksandar Vučić, koji je sazvao sednicu Saveta za nacionalnu bezbednost Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je večeras da Priština ima četiri cilja koje želi...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.