Cetinski spreman da odgovara za nesreću u Rovinju

Izvor: Večernje novosti, 16.Nov.2017, 11:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Cetinski spreman da odgovara za nesreću u Rovinju

U iščekivanju zvaničnih rezultata obdukcije, hrvatski mediji spekulišu da pevač nije kriv MADA zvanični rezultati obdukcije povodom smrti Ibrahima Kevljanina, koga je Toni Cetinski 3. novembra pregazio autom u Pustoj ulici u Rovinju, još nisu zvanično saopšteni, hrvatski “Jutarnji list” nezvanično saznaje da je autopsija pokazala da povrede koje je pevač naneo preminulom muškarcu nisu mogle da budu smrtonosne. Veštačenjem je, navodno, ustanovljeno da je Kevljanin >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << ležao na kolovozu kada ga je Cetinski udario “mercedesom” i levim prednjim točkom mu prešao preko nadlaktice jedne ruke, prouzrokovavši podlive koji nisu mogli da dovedu do tragičnog ishoda. To se poklapa sa Tonijevim iskazom jer na vozilu nisu pronađenja oštećenja. PROČITAJTE JOŠ - Toni Cetinski progovorio o nesreći: Vozio sam sporo, nije mi jasno kako se desilo Policija je posle tragedije zatražila da se proveri da li je pevač u trenutku nesreće razgovarao telefonom ili pisao SMS poruke, kao i da li je poslednjih pet godina bilo pritužbi građana na ponašanja vozača u ulici u kojoj se dogodila nesreća. Cetinski se preko “Fejsbuka” oglasio saopštenjem i apelovao na medije da ne iznose nepotpune informacije, dok se istraga ne privede kraju: - Siguran sam da će institucije dati precizan odgovor kako i u kom trenutku je nastupila smrt pokojnog I. K. i šta je uzrok tome da je ležao na putu pre mog ulaska u deo ulice. Spreman sam da odgovaram za svaki postupak u životu, pa tako i za ovaj ako se ustanovi da sam kriv, ali insinuacije i lupetanja samo u svrhu toga da se na tuđoj tragediji zarađuje i naslađuje ne vode ničemu osim dovođenju javnosti u zabludu.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

ČEKAJU SE ZVANIČNI REZULTATI OBDUKCIJE: Cetinski spreman da odgovara za nesreću u Rovinju

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Nov.2017

Policija je posle tragedije zatražila da se proveri da li je pevač u trenutku nesreće razgovarao telefonom ili pisao SMS poruke..Mada zvanični rezultati obdukcije povodom smrti Ibrahima Kevljanina, koga je Toni Cetinski 3. novembra pregazio autom u Pustoj ulici u Rovinju, još nisu zvanično saopšteni,...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.