Čestitke za rođendan Radija B92

Izvor: B92, 15.Maj.2014, 16:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čestitke za rođendan Radija B92

Beograd -- Radio B92 proslavlja 25. rođendan, a u redakciju od jutros stižu čestitke povodom jubileja.

Udruženje novinara Srbije je u pismu koje potpisuju predsednica Ljiljana Smajlović i generalni sekretar Nino Brajović poželelo Radiju B92 da još dugo traje i da se uspešno nosi sa svim profesionalnim izazovima uz poruku da "ne treba zaboraviti da je teško popeti se na vrh, ali je na njemu još teže ostati".

Iz kabineta predsednika Vlade Srbije stigla je poruka u >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << kojoj se uredništvu, novinarima i svim zaposlenima Radija B92 upućuju iskrene čestitke povodom 25 godina postojanja.

"Verujem da ćete i u budućnosti ukazivati na probleme koje je neophodno rešavati u srpskom društvu. Nadam se nastavku saradnje i još jednom čestitam 25. rođendan", navodi se u pismu koje potpisuje premijer Srbije Aleksandar Vučić.

Info služba DS poslala je poruku u kojoj se "ekipi sa B92 želi sve najbolje", i dodaje "vi ste crna rupa na tepihu cenzurisanih medija ".

Redakciju je posetio i lider DS Dragan Đilas, jedan od osnivača i prvi urednik informativnog programa B92.

Potpredsednica Vlade i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović navela da je medijska kuća B92 za dve i po decenije rada postala sinonim za proverenu i tačnu informaciju.

"Rasli su i sazrevali zajedno sa generacijama svojih slušalaca i gledalaca kritikujući nasilje, mržnju i netoleranciju i boreći se za demokratsku i

bolju Srbiju. B92 je više puta zabranjivan, ali to nijednog trenutka nije stišalo glas njegovih urednika i novinara, koji su svoj medijski angažman upotpunjavali građanskim, antiratnim i humanitarnim akcijama. Danas je ova medijska kuća primer profesionalnosti i uverena sam da će tako ostati i narednih decenija", navodi se u pismu ministarke.

Čestitka je stigla i iz kabineta funkcionera Demokratske stranke Srbije Nenada Popovića.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.